Magasin

Connoisseur

Magasin Connoisseur

Den som får Magasin Connoisseur tillhör en knapp halv procent av Sveriges befolkning som har en högre inkomst än 2 miljoner kronor per år. Dessa kapabla personer bygger upp verksamheter till nytta för andra, besitter en unik kompetens eller skapar på andra sätt stora mervärden för samhället och sin omgivning. Till dem distribueras Magasin Connoisseur som idag efter mer än två decennier har 55 000 tusen läsare (SIFO Orvesto 2018:2). Specialutgåvan Connoisseur Exclusive distribueras i december varje år till de 15 000 personer med allra högst inkomst.

Magasin Connoisseur hyllar historien och traditionen bakom världens finaste varumärken samtidigt som individen lyfts fram i personporträtt med framgångsrika företagare, näringslivsprofiler och engagerade personer med speciella livsöden. Connoisseur kommer ut i februari, maj och oktober samt ett specialnummer i december.

Vi är stolta över våra fina läsvärden, som att varannan av läsarna läser varje nummer mer än tre gånger och där hela tjugotvå procent av mottagarna uppger sig samla på magasinet.

Reklamstatistik AB

Connoisseurs upplagor är RS-kontrollerade.

Information

Magasin Connoisseur

If it´s not millionaire – it´s not Connoisseur.

Kontakta vår säljavdelning

 

Namn

Företag

E-post

Telefon

Meddelande

Prislistor Connoisseur
Connoisseur Connoisseur Exclusive*

*Specialutgåvan Connoisseur Exclusive distribueras i december varje år till de 15 000 personer med allra högst inkomst i landet.

Utgivningsdatum & annonsformat
Manus- och utgivningsdatum Annonsformat

*Specialutgåvan Connoisseur Exclusive distribueras i december varje år till de 15 000 personer med allra högst inkomst i landet.

Fakta

våra läsare

Vid hur många tillfällen läser du Connoisseur?

Tre gånger eller fler 0
Två gånger 0
En gång 0
Grafisk kvalitet

89% uppfattar den grafiska kvaliteten bättre eller mycket bättre än andra magasin.

Redaktionella kvaliteten

69% uppfattar den redaktionella kvaliteten bättre eller mycket bättre än andra magasin.

Sparar Connoisseur

60% sparar Connoisseur i över ett halvår.